Over Ons

Femke Rottiers

_0003722

Partners

juni030606_8827

Missie en visie

ACTief Talent is een samenwerking waar we het beste uit diverse invalshoeken willen combineren. Hierbij staan succeservaringen, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en ACTie centraal.

Door een positieve benadering vanuit kwaliteiten en talenten kan iedereen de architect worden van zijn eigen leven en werk. Door onszelf en het team beter te leren kennen en te weten hoe we met de hobbels op de weg kunnen omgaan, kunnen we zelf ACTief bijsturen waar nodig. Met de pony's en ACT als wetenschappelijke gedragsmethodiek komen er vele eye-openers en "aha-momenten".

Zo kunnen we motivatie en betrokkenheid op de werkvloer bevorderen door (h)erkenning van talenten. Graag hebben we ook extra aandacht voor personen met (een vermoeden van) autisme, ADHD of hoogsensitiviteit om minder stress en meer werkgeluk te ontwikkelen.

Door actieve workshops, inspirerende (team)coachings en/of teambuildings in de natuur willen we ervoor zorgen dat iedereen met volle energie met zijn persoonlijke talenten aan de slag kan.

Hierdoor kunnen we werkomgevingen creëren waar er graag (samen) gewerkt wordt!

droomjob

Wie zijn wij?

Inspirators      -       open minded      -      zinzoekers      -      geboeid door mensen      -      vooral praktijkgericht -  culinair geïnspireerd

We zijn altijd geboeid geweest naar wat mensen drijft in hun doen en laten.

Als we goed in ons vel zitten, onze talenten in de juiste context kunnen inzetten en inzicht hebben in onze groeifactoren, zorgt dit voor een energieboost, privé en op het werk. In de praktijk merken we dat de meerderheid van werknemers te vaak op automatische piloot werken of hun specifiek profiel niet of te laat (h)erkend wordt.

We bundelden daarom onze ervaring en specialisaties in HR, hoogsensitiviteit, autisme, AD(H)D, burn-/ bore-out om de positieve, duurzame effecten op welbevinden van onze trajecten ook in het bedrijfsleven te integreren. En met succes! Meer en meer bedrijven kiezen voor onze gespecialiseerde coaching!

Met onze expertise, ervaring en ook als (bedrijf-en loopbaan)coach helpen we jou en/of jouw team graag in een traject zodat ieder zijn loopbaan zelf opnieuw in handen kan nemen om verder te groeien. 

Graag willen we bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling op team- en organisatieniveau om werknemers én hun collega's in hun werkgeluk te versterken!

Achtergrond/Opleidingen

Femke Rottiers

 • Licentiate in Sociale & Politieke Wetenschappen, Bestuurswetenschappen, Universiteit Antwerpen.

 • Psychotherapie, 1j Academie Integratieve Humane Psychotherapie.
 • Bachelor Ergotherapie, Hogeschool Thomas More Geel.

 • Gecertificeerd ACT- therapeut, ACT-Academy Hasselt.

 • Gecertificeerd loopbaancoach, K-onsult Mortsel.

 • Academische lerarenopleiding, Universiteit Antwerpen.

 • Gecertificeerd Auti-coach. Specialisatie 2-jarig postgraduaat autismespectrumstoornissen, Hogeschool Thomas More.

 • Sovatraining Pony Power, Groots en Puur Velden.

 • Coaching van teams met  inzet van paarden, Groots en Puur, Velden.

 • Gecertificeerd manègehouder, Syntra Sint-Niklaas.

 • Talrijke workshops en bijscholingen omtrent Werkbaar Werk, teamontwikkeling, ASS en  HSP op de werkvloer, Balanced Horsemanship groepsdynamica, ....  

 • Meer achtergrondinformatie over Femke Rottiers kan je vinden bij Het Equibos.