Over Ons

Femke Rottiers

_0003722

Partners

ZINZICHT_LOGO-01
Logo Fulfil-07

Missie en visie

ACTief Talent is een samenwerking waar we het beste uit diverse invalshoeken willen combineren. Hierbij staan expertise, gedrevenheid, maatwerk en kwaliteitsgerichte ACTie centraal.

Door een positieve benadering leren we onszelf en het team beter kennen en weten we hoe we met uitdagingen kunnen omgaan. Met oa de minipony's en ACT als wetenschappelijke cognitieve gedragsmethodiek komen er vele eye-openers en "aha-momenten".

Zo kunnen we motivatie en betrokkenheid op de werkvloer bevorderen door (h)erkenning van talenten. Graag hebben we ook extra aandacht voor personen met (een vermoeden van) autisme, ADHD of hoogsensitiviteit om minder stress en meer werkgeluk te ontwikkelen.

Door ACTieve workshops, inspirerende (team)coachings en/of teambuildings in de natuur brengen we letterlijk en figuurlijk zuurstof in teams zodat met iedereenzijn persoonlijke talenten aan de slag kan.

Hierdoor kunnen we werkomgevingen creëren waar er graag (samen) gewerkt wordt!

droomjob

Wie zijn wij?

Inspirators      -       open minded      -      zinzoekers      -      no nonsens     -    praktijkgericht   -  culinair geïnspireerd 😉

We zijn altijd geboeid geweest naar wat mensen drijft en waar ze hun energie uit willen halen.

Als we goed in ons vel zitten, onze talenten in de juiste context kunnen inzetten en inzicht hebben in onze groeifactoren, zorgt dit voor een energieboost, privé en op het werk. In de praktijk merken we dat de meerderheid van werknemers te vaak op automatische piloot werken of hun specifiek profiel niet of te laat (h)erkend wordt.

We bundelden daarom onze ervaring en specialisaties in HR om de positieve, duurzame effecten op welbevinden van onze trajecten verder in het bedrijfsleven te integreren. En met succes! Meer en meer bedrijven kiezen voor onze gespecialiseerde coaching!

Graag willen we bijdragen aan persoonlijke groei op team- en organisatieniveau om werknemers én collega's te verbinden en zo in hun werkgeluk te versterken!

 

Achtergrond/Opleidingen

Femke Rottiers

 • Licentiate in Sociale & Politieke Wetenschappen, Bestuurswetenschappen, Universiteit Antwerpen.

 • Psychotherapie, 1j Academie Integratieve Humane Psychotherapie.
 • Bachelor Ergotherapie, Hogeschool Thomas More Geel.

 • Gecertificeerd ACT- therapeut, ACT-Academy Hasselt.

 • Gecertificeerd loopbaancoach, K-onsult Mortsel.

 • Academische lerarenopleiding, Universiteit Antwerpen.

 • Gecertificeerd Auti-coach. Specialisatie 2-jarig postgraduaat autismespectrumstoornissen, Hogeschool Thomas More.

 • Sovatraining Pony Power, Groots en Puur Velden.

 • Coaching van teams met  inzet van paarden, Groots en Puur, Velden.

 • Gecertificeerd manègehouder, Syntra Sint-Niklaas.

 • Talrijke workshops en bijscholingen omtrent Werkbaar Werk, teamontwikkeling, ASS en  HSP op de werkvloer, Balanced Horsemanship groepsdynamica, ....

 • Meer achtergrondinformatie over Femke Rottiers kan je vinden bij Het Equibos.