Keuze en prijs

download

Workshop, teamcoaching of teambuilding? Of een combinatie?

Als zaakvoerder, manager of HR-medewerker is het geweten dat een hecht functionerend team een must is voor elk bedrijf.

Investeren in het welbevinden van elke werknemers werkt op alle niveau's. Groei van potentieel en talenten, meer motivatie, minder ziekteverzuim en bijgevolg meer (werk)tevredenheid zijn het resultaat van een investering in onze kwaliteitsvolle workshops, teamcoachings en/of teambuildings!

Workshops

Met de actieve workshops en ervaringsgerichte oefeningen, gaan we samen naar een hoger niveau! Kijk bij het aanbod workshops of vraag een workshop op maat in functie van de noden van uw bedrijf.

Workshops kunnen gecombineerd worden met een teambuilding.

Teambuildings

Een teambuilding is meer dan enkel de funfactor en is een belangrijk element in de opbouw van een goede bedrijfssfeer en werktevredenheid.

Een professionele teambuilding kan individuen, afdelingen, collega's en zelfs hele bedrijven naar een hoger niveau tillen. 

Je wil een innovatieve manier om samenwerking, communicatie, één gezamenlijk doel, planning en doelgerichtheid op een ludieke manier te bevorderen? Laagdrempelige oefeningen met mini-pony's, zorgen voor onvergetelijke (leer)momenten die blijven nazinderen!

NIEUW :"Johny, the stresspony", onze nieuwe teambuilding voor preventie burnout. Kijk hier voor meer informatie, aanbod ponybuildings.

IMG_8281

"Verhelderende inzichten met de pony's in een prachtig kader, zeker een aanrader!"

Teamcoaching

Hier wordt er met diepgang ingegaan op de samenstelling, rollen, leiderschap en samenwerking van een team.

Ook vragen in functie van specifieke teamobstakels (spanningen, communicatie, etc) kunnen op maat uitgewerkt worden.

Wij maken hierbij gebruik van natuur- en ponycoaching, of 1 van beide indien gewenst, gezien de vele positieve effecten op groepsdynamiek en bewustzijn.

Wil je werken rond assertiviteit in je team, mindset of eerder een stressgerelateerd thema? U kiest uw thema, wij organiseren een professionele teamcoaching, teambuilding en/of workshop met een mix van inspirerende ingrediënten op basis van uw bedrijfswaarden.

Een intake - en opvolggesprek is inbegrepen zodat we helder jouw wensen kunnen vertalen in onze oefeningen. Opvolgingstrajecten en feedforward zijn optioneel te bespreken.

Kijk hier voor meer praktische informatie,  aanbod teamcoaching.

Wie

Bedrijfsleiders, strategisch management, projectleiders, trainers, HR managers, directieverantwoordelijken, e.a. geïnteresseerden die willen groeien.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat natuur en pony's, bijdragen tot verrassende positieve en effectieve resultaten voor jong en oud voor het aanleren van nieuwe vaardigheden en plezierervaring verhogen.

Er is geen ervaring met pony's vereist. Er wordt steeds vanaf de grond met de paarden gewerkt in een veilige omgeving.

Tussendoor kan je genieten van een heerlijke natuuromgeving en catering naar keuze.

Prijs-versus-waarde-Back-to-Basic

Prijs

Wat zouden we daar graag een simpel antwoord op geven, want prijs is belangrijk!
Hoeveel je uiteindelijk betaalt, hangt af van jouw wensen en catering want we werken op maat.


Hoeveel tijd wil je investeren? 1/2 of 1 volle dag, 2 dagen of een kennismaking met extra verdiepingsmodules? Hoe groot zijn de groepen? Hoeveel extra coaches en pony's moeten er  aanwezig zijn? Welke catering wens je? Een gezonde snelle hap of een uitgebreide lunch/diner?

Op die manier bepalen we een prijs op maat, zo heb je op voorhand een duidelijk beeld van de kostprijs.

Prijzen zijn vanaf 45 € pp, exclusief btw, en je kan gebruik maken van 40% subsidie met KMO-portefeuille.

Vraag nu een offerte om jouw paardenkracht te bundelen!

Contact